Partner závodu

 

Giant Liv

https://eshop.progresscycle.cz/kategorie/znacky/gu/

http://www.topo.cz/http://www.futurecycling.cz/http://www.carbon-ti.com/

Kola ŠtorekAversRespoSchwarzhttp://osbet.cz/

http://www.elektromontazesro.cz/

Datum a čas

Dnes je pondělí, 22. 10. 2018, 1:21:36

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Navigace

Obsah

 

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Vážené cyklistky, vážení cyklisté, vážení účastníci našich závodů ,

 v souvislosti s naší činností a vzhledem k účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“) Vám sdělujeme, že pro řádné poskytování našich služeb dochází ke zpracovávání Vašich osobních údajů, které považujeme za důvěrné a nakládáme s nimi v souladu s platnými právními předpisy České republiky a uvedeným Nařízením.

Jako Správce osobních údajů Vás jako subjekt osobních údajů v souladu s čl. 13 Nařízení informujeme, že:

Správcem osobních údajů je TRANSBRDY z.s.,
IČO 22673466, se sídlem Na Návsi 15, Lety, p. Dobřichovice, 252 29,
kontaktní údaje: hudecek.lety@gmail.com, tel. 728 444 992 (dále jen „Správce“),
 

  • Vaše osobní údaje jsou a budou zpracovány pouze za účelem evidence jako zákazníka či zástupce zákazníka (u právnické osoby), a řádného poskytování služeb, a to včetně vyřizování případných nároků smluvních stran z plnění,
  • Správce bude zpracovávat osobní údaje v elektronické i v listinné podobě,
  • Právním základem pro zpracování osobních údajů je plnění smlouvy nebo provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy a současně také plnění právních povinností Správce dle právních předpisů. Dalším právním základem pro zpracování osobních údajů je oprávněný zájem Správce,
  • Vaše osobní údaje budou zpracovány po dobu nezbytně nutnou, v případě trvání smluvního vztahu minimálně po tuto dobu a dále po dobu, po kterou je povinen Správce tyto údaje uchovávat dle obecně závazných právních předpisů.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování,
  • Vaše osobní údaje budou zpracovávat pověření zaměstnanci Správce nebo zpracovatel osobních údajů, se kterým bude mít vždy Správce uzavřenou smlouvu o zpracování osobních údajů. Osobní údaje nebudou poskytovány třetím osobám s výjimkou smluvního zpracovatele osobních údajů a institucím či subjektům, u kterých to vyžadují obecně závazné právní předpisy. Aktuální seznam případných zpracovatelů bude subjektu osobních údajů poskytnut na vyžádání,
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • máte právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením,
  • Vaše osobní údaje, která Správce zpracovává pocházejí od Vás, případně z veřejně dostupných zdrojů na internetu, zejména z obchodního či živnostenského rejstříku,
  • budou-li některé Vaše osobní údaje zpracovávány na základě Vašeho souhlasu, jste oprávněn/a svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat.